More About Eleftheria...



Enter your email address:

Latest Video-clip

Δισκογραφία

1. Ελευθερία Αρβανιτάκη (1984)

2. Κοντραμπάντο (1986)

3. Τανιράμα (1989)

4. Μένω Εκτός (1991)

5. Η νύχτα κατεβαίνει (1993)

6. Τα κορμιά και τα μαχαίρια (1994)

7. Ζωντανά στους βράχους - Καλοκαίρι 95 (1995)

8. Μεγάλες επιτυχίες (1995)

9. Τραγούδια για τους μήνες (1996)

10. Εκτός προγράμματος (1998)

11. The very best of 1989-1998 (1999)

12. Τραγούδια για τους μήνες - Η γ' πλευρά του δίσκου (2000)



13. Εκπομπή (2001)



14. Live από το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο (2002)



15. Eleftheria Arvanitaki Live (2003)



16. Τρία Τραγούδια (2004)



17. Όλα στο φώς (2004)



18. Δρόμοι Παράλληλοι (2005)



19. Δρόμοι Παράλληλοι - Διεθνής Εκδοση (2006)

20. Γρήγορα Η Ώρα Πέρασε (2006)





21. Δυνατά (1986-2007)